10 CALON LAYAK BERTANDING DI MAJLIS PEMILIHAN SISWA 2015/2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 16 September 2015 – Seramai 10 orang calon layak bertanding di Majlis Pemilihan Siswa (MPS) sesi 2015/2016 bagi kerusi Pusat Pengajian Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) yang akan dijalankan pada 17 September 2015 di lima pusat membuang undi. Ketua Unit, Bahagian Hal Ehwal Pembangunan Pelajar & Alumni (HEPA), Nur Akmar Idris berkata proses Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar kali ini berlangsung serentak di ketiga-tiga kampus iaitu di Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan dan Kampus Kesihatan.