USM PENGGERAK HARI SUKARELAWAN IM4U - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 12 September 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi menjadi penggerak utama bagi program Sukarelawan Malaysia melalui inisiatif 1Malaysia 4 Youth (IM4U) peringkat Negeri Pulau Pinang. Program yang memasuki tahun kedua ini berjaya mengumpulkan hampir 1,500 sukarelawan USM untuk menyertai aktiviti gotong-royong yang diadakan di kawasan Balik Pulau melibatkan enam buah kampung.