TAN SRI RAZALI ISMAIL KUNJUNG MGTF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 September 2015 – Pro Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Razali Ismail mengadakan kunjungan singkat ke Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah untuk melihat dari dekat koleksi seni yang terdapat di sini. Bekas diplomat dan pengumpul bahan seni dari seluruh dunia itu meluang masa kira-kira 30 minit selepas mempengerusikan sesi randau USM 2nd Ambassador Summit 2015 di kampus USM.