POKB SUMBANG PENAPIS AIR KEPADA PESAKIT HEMODIALISIS HUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 14 September 2015 – Persatuan Orang Kota Bharu (POKB) menyumbangkan satu unit penapis air untuk kegunaan pesakit di Unit Hemodialisis, Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) hari ini. Menurut Penolong Pegawai Perubatan Kanan, Tuan Mohd Norazali Tuan Othman, sumbangan ini dapat membantu pesakit menikmati air yang lebih bersih dan selamat untuk diminum.