PERSEDIAAN AWAL ALAM PERSARAAN PERLU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 14 September 2015 – Persediaan awal untuk menghadapi alam persaraan perlu dilakukan oleh bakal pesara Universiti Sains Malaysia (USM) bagi memudahkan mereka untuk menerima hakikat persaraan ini dengan baik dan meneruskan kehidupan selepas tamat perkhidmatan. Pendaftar USM Siti Zubaidah A Hamid berkata, penjawat awam perlu merancang dengan baik persaraan semasa dalam perkhidmatan kerana akan memudahkan mereka pada masa akan datang.