NATIONAL CONFERENCE ON MEDICAL AND HEALTH SCIENCES (NCHMHS) KALI KE-20 KONGSI ILMU MENGENAI BENCANA BANJIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 14 September 2015 – Penganjuran Persidangan Kebangsaan Sains Perubatan dan Kesihatan atau ‘National Conference on Medical And Health Sciences’ (NCHMHS) kali ke-20 dengan bertemakan “Humans and Nature Wellness: Balancing A Healing Act” menjadi satu inisiatif untuk membincangkan serta berkongsi maklumat hasil daripada kajian mengenai bencana banjir yang telah dijalankan dan pendekatan yang diambil melalui pendidikan kesihatan oleh pelbagai agensi sama ada kerajaan mahu pun swasta untuk memastikan masa hadapan yang lebih selamat dan terancang.