BENGKEL CSSU BANTU TINGKAT KEFAHAMAN PESERTA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 15 September 2015 – Seramai 64 orang peserta menghadiri bengkel Central Supply Sterile Unit (CSSU) peringkat Semenanjung Malaysia di sini anjuran Unit Pembekalan Alatan Steril (UPAS) Hospital USM dengan kerjasama Pusat Transformasi Insan (PTI) Kampus Kesihatan.