USM PERTINGKAT KERJASAMA GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 13 September 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus mempertingkatkan kerjasama di peringkat global dengan memanfaatkan pertemuan bersama duta-duta asing di negara ini sebagai langkah untuk membangunkan dan memperkasakan kolaborasi sedia ada dan mendengar pandangan dari tetamu-tetamu khas yang mewakili pejabat kedutaan pelbagai negara itu untuk merealisasikan usaha mengukuhkan kolaborasi yang ada.