USM JALIN KERJASAMA DENGAN YOKUK DAN KRISTAL UNTUK BANTU OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 9 September 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) terus memperkukuhkan peranan dan sumbangannya kepada golongan Orang Kelainan Upaya (OKU) dengan menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan Yayasan Orang Kurang Upaya Kelantan (YOKUK) dan sebuah pertubuhan Badan Bukan Kerajaan (NGO), KRISTAL di sini hari ini.