USM 2nd AMBASSADOR SUMMIT 2015 PERKASA RANGKAIAN STRATEGIK ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 11 Sept. 2015 - Penganjuran diskusi pintar dengan penglibatan Duta-duta asing di negara ini dalam Universiti Sains Malaysia (USM) 2nd Ambassadors Summit 2015 disifatkan sebagai satu inisiatif yang dapat memperkasa hubungan strategik antara negara khususnya yang melibatkan bidang pendidikan tinggi.