TS AZMAN HASHIM TERUJA KEMAJUAN PUSAT SUKAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 10 September 2015 – Pengasas dan Pengerusi Kumpulan AmBank, Tan Sri Azman Hashim sangat teruja dan berpuas hati dengan kerja-kerja pembinaan Kompleks Sukan Azman Hashim yang hampir 90% siap ketika mengadakan lawatan singkat di sini petang tadi. Tokoh korporat tersebut yang terkenal dengan pelbagai sumbangan projek kebajikan dan pendidikan berkata, beliau gembira dapat menyumbang kepada pembangunan gedung ilmu dan berharap dengan adanya arena sukan tersebut dapat meningkatkan lagi kecintaan masyarakat kepada aktiviti sukan dan riadah.