MENTERI PENDIDIKAN TINGGI MERIAHKAN BALIKAMPUS ALUMNI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
Menteri Pendidikan Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh yang juga alumni Universiti Sains Malaysia (USM) memeriahkan program makan malam Balikampus Persatuan Alumni USM (PAUSM) baru-baru ini. Dalam sidang media yang diadakan, Idris menyatakan perasaan gembiranya kerana dapat kembali bertemu rakan-rakan lama yang menghadiri acara ini apatah lagi baginya yang bertemu jodoh di kampus ini dan pernah pula menerajui Majlis Perwakilan Pelajar USM dan merangkul Pingat Emas Canselor semasa mengikuti pengajian dahulu.