DUA PENSYARAH USM GONDOL ANUGERAH EMAS AHIN 2015 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, September 2015 – Dua orang pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya menggondol anugerah emas di pertandingan Anugerah Harta Intelek Negara (AHIN 2015) yang dianjurkan oleh Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Profesor Dr. Rahmah Noordin dari Institut Penyelidikan Perubatan Molekul (INFORMM) dengan rekacipta bertajuk “Filarial Parasite Polypeptides and Sequences, Gene Sequences and Uses Thereof” menerima anugerah emas bagi kategori Paten.