WARGA USM DIGALAK POHON GERAN INOVASI SOSIAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, PULAU PINANG, 4 September 2015 – Semua warga Universiti Sains Malaysia (USM) digalakkan memohon geran inovasi sosial yang ditawarkan oleh Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) bagi penghasilan produk atau inovasi tanpa penyelidikan. Geran ini dapat membantu untuk memacu teknologi dalam kalangan masyarakat serta membangunkan negara menjadi sebuah negara yang berteknolgi tinggi.