WALKROBIK DAN SAMBUTAN KEMERDEKAAN 2015 MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 4 September 2015 – Program Walkrobik dan Sambutan Hari Kemerdekaan Ke-58 yang diadakan di Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia di sini hari ini berlangsung dalam suasana meriah. Pengarah Kampus Kejuruteraan, Profesor Dr. Zainal Arifin Mohd Ishak berkata semua program yang dianjurkan oleh pihak universiti sepanjang Program Pimpin Siswa Lestari (PPSL) adalah untuk memastikan mereka menjadi yang terbaik.