USM RANGKUL HATRICK ANUGERAH MYPSA BEST SOCIETY AWARD KATEGORI IPTA PERINGKAT KEBANGSAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 6 September 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) merangkul anugerah MyPSA Best Society Award kategori IPTA peringkat kebangsaan buat tahun ketiga berturut-turut melalui pelajar Pusat Pengajian Sains Farmasi (PPSF) yang diberikan oleh Persatuan Pelajar Farmasi Malaysia (Malaysian Pharmacy Students Association - MyPSA).