USM HASILKAN APLIKASI ANDROID BANTU JEMAAH HAJI DAN UMRAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 8 September 2015 - Dalam usaha membantu berjuta orang jemaah haji dan umrah yang melakukan ibadah di tanah suci Mekah dan Madinah, beberapa aplikasi mudah alih berjaya dibangunkan oleh penyelidik tempatan yang boleh dimuat turun menggunakan telefon pintar atau tablet.