PERSEMBAHAN BUDAYA MERIAHKAN MAJLIS MAKAN MALAM PELAJAR BAHARU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 4 September 2015 – Persembahan pelbagai warisan budaya masyarakat berbilang kaum memeriahkan majlis Makan Malam Pelajar Baharu Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan sesi akademik 2015/2016. Persembahan selama dua jam itu menampilkan persembahan tarian, alat muzik dan nyanyian lagulagu pelbagai etnik di dalam negara seperti zapin, klasik india, lagu masyarakat cina dan deklamasi sajak oleh para pelajar.