ISAHS MEDIUM PERTUKARAN ILMU ANTARA PELAJAR DAN PEGAWAI SAINS KESIHATAN SELURUH DUNIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KOTA BHARU, 6 September 2015 – “International Symposium On Allied Health Sciences (ISAHS) diharap dapat menjadi medium pertukaran ilmu antara para pelajar dan pegawai sains kesihatan dari seluruh dunia dengan menumpukan kepada kajian dan penyelidikan yang dijalankan dalam bidang Sains Kesihatan serta cabaran-cabaran dalam usaha membangunkan bidang ini.” Demikian harapan Pengarah Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Mafauzy Mohamed ketika merasmikan majlis tersebut di Hotel Renaissance, di sini semalam.