17 ORANG PENSYARAH TELKOM UNIVERSITY BANDUNG SAMBUNG PENGAJIAN DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 7 September 2015 – Seramai 17 orang tenaga pengajar dari Telkom Universiti (TU) Bandung Indonesia akan mengikuti pengajian peringkat Doktor Falsafah (Ph.D.) di Pusat Pengajian Siswazah Perniagaan Universiti Sains Malaysia (GSB USM) hasil memorandum perjanjian (MoA) yang ditandatangani pada Jun lalu.