TIGA PENERBITAN JURNAL USM MENDAPAT TARAF CREAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
LANGKAWI, KEDAH, 3 September 2015 – Tiga penerbitan jurnal Universiti Sains Malaysia (USM) barubaru ini terpilih sebagai penerima Skim Galakan Penerbitan (CREAM), satu pengiktirafan yang diberikan kepada jurnal tempatan hasil aktiviti penyelidikan yang telah memperlihatkan prestasi tinggi dalam pangkalan data antarabangsa Web of Science (WoS) dan SCOPUS.