SAMBUTAN KEMERDEKAAN PERINGKAT KAMPUS KESIHATAN MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 4 September 2015 – Sambutan kemerdekaan peringkat Kampus Kesihatan telah disambut meriah bersama pelajar baharu Sidang Akademik 2015/2016 di Kompleks Sukan 2, Universiti Sains Malaysia (USM) pagi tadi. Bermula jam 7.00 pagi lagi pelajar telah mula berkumpul di padang Kompleks Sukan 1 dan berarak beramai-ramai menuju ke Stadium Mini di mana acara rasmi berlangsung.