KERJASAMA USM-RAF SYNERGY TINGKATKAN PERAWATAN PERGIGIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 3 September 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus memperkukuhkan peranan dan sumbangannya kepada masyarakat dalam perawatan pergigian dengan menandatangani ‘Donation Agreement’ dengan RAF Synergy Sdn Bhd di sini, hari ini. Menandatangani bagi pihak USM, Naib Canselornya Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata, kerjasama sebegini dapat membantu Hospital USM menjadi lebih canggih dengan kemudahan terkini pada masa akan datang berkonsepkan hospital masa hadapan.