BERFIKIRAN POSITIF JADI PEMIMPIN MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 September 2015 – Mahasiswa Universiti Sains Malaysia (USM) diseru untuk sentiasa berminda positif untuk menjadi pemimpin negara dengan memupuk sikap hormat-menghormati terhadap kepelbagaian yang ada. Pengerusi Lembaga Gabenor USM, Tan Sri Datuk Dr. Zulkefli A. Hassan berkata demikian ketika berkongsi pengalaman beliau menerajui pelbagai jabatan kerajaan sepanjang kerjayanya kepada kirakira 3000 orang pelajar baharu Program Pengajian Ijazah Sarjana Muda Sidang Akademik 2015/2016 bersempena Majlis Sambutan Siswa Lestari, di Dewan Tuanku Syed Putra (DTSP), di sini, pagi tadi.