BELAJAR DAN TERUS BELAJAR DEMI PEMBANGUNAN DIRI, SERU NC - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 3 September 2015 - Belajar dan terus belajar perlu dijadikan asas utama buat mahasiswa yang menuntut ilmu di universiti agar amanah dan tanggungjawab digalas sepenuhnya untuk pembangunan diri. Jati diri hanya dapat dikukuhkan jika pelajar mampu belajar menyesuaikan diri dengan persekitaran, berdikari dalam setiap urusan hidup termasuklah bijak membuat pertimbangan dan keputusan antara yang boleh memberi kebaikan atau kemudaratan.