“JADILAH ANAK MALAYSIA YANG TAHU BERTERIMA KASIH” KATA ZAINAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 1 September 2015 – Mahasiswa diseru agar menjadi seorang rakyat yang tahu berterima kasih dengan apa yang dinikmatinya. Pengarah Kampus Kejuruteraan, Profesor Dr. Zainal Arifin Mohd Ishak dalam perjumpaan dengan pelajar baharu di sini berkata, ini adalah bertepatan dengan tema sambutan Hari Kemerdekaan untuk Sehati Sejiwa dalam proses pembangunan negara.