USM SERTAI PERARAKAN HARI KEBANGSAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 September 2015 – Universiti Sains Malaysia (USM) menyemarakkan sambutan dan perarakan hari kebangsaan peringkat negeri Pulau Pinang 2015 dengan tidak ketinggalan menghantar kontijen untuk perarakan. Ketua Kontijen USM, Khairul Eruwan Abdul Halim berkata, sebagai sebuah negara yang bebas dan merdeka, sambutan perayaan ini sangat penting dihayati bersama bagi memupuk jati diri dan rasa cinta warga Malaysia terhadap keamanan dan kemakmuran negara hasil sumbangan tokoh-tokoh pejuang kemerdekaan terdahulu.