SEGAK DENGAN SERAGAM BAHARU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 September 2015 – Anggota Jabatan Keselamatan Universiti Sains Malaysia (USM) kini berimej baharu selaras dengan program transformasi yang bermula kira-kira setahun lalu. Pertukaran pakaian seragam atau uniform ini berkuatkuasa pada 31 Ogos 2015 di semua kampus USM melibatkan seramai 398 orang anggotanya. "Pakaian seragam baharu yang mula digunakan hari ini kini lebih berimejkan korporat seumpama agensi penguatkuasa lain di negara kita," kata Pengarah Jabatan Keselamatan USM, Profesor Madya Dr Sundramoorthy A/L M Pathmanathan.