MPRC DIMINTA TONJOL PANDANGAN CENDEKIAWAN UNTUK PERKUKUH JATI DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 2 September 2015 – Pusat Media dan Perhubungan Awam Universiti Sains Malaysia (MPRC USM) diminta untuk berusaha mendapatkan pandangan dan pendapat tokoh-tokoh cendekiawan negara teruramanya mereka yang telah lama terlibat dalam proses pembinaan dan pembangunan negara dalam memperkukuh jati diri dan memberikan maklumat tepat tentang perkara yang berkaitan dengan usaha pembangunan masyarakat dan negara ini.