BUKTIKAN OKU MAMPU CEMERLANG DI UNIVERSITI, KATA FATINI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 1 SEPTEMBER 2015 - "Saya amat mengharapkan lebih ramai Orang Kelainan Upaya (OKU) membuktikan bahawa kita mampu menjejakkan kaki ke universiti seterusnya.menjadi.insan cemerlang yang dapat membantu universiti dan negara keseluruhannya" Itu harapan Fatini Nadira Mohd Nain pelajar baharu OKU yang berjaya melanjutkan pengajian di Universiti Sains Malaysia (USM) sidang akademik 2015/2016, mengatakan bahawa Orang Kelainan Upaya (OKU) mampu berdiri seiring bersama pelajar normal yang lain dalam ilmu dan pengetahuan.