31 BAYI MERDEKA LAHIR DI HUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 1 September 2015 – Tarikh keramat 31 Ogos 2015 yang merupakan ulang tahun kemerdekaan negara ke-58 membawa makna tersendiri kepada lebih 30 pasangan suami isteri yang bertuah menyambut kehadiran anggota baharu dalam keluarga mereka di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM). Seramai 31 orang bayi terdiri daripada 12 lelaki dan 19 perempuan selamat dilahirkan di HUSM termasuk sepasang bayi kembar perempuan.