USM TUBUH PUSAT SENI REKA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (2015)
PULAU PINANG, 22 Ogos 2015 – Creative Design House (CDH) Universiti Sains Malaysia (USM) mempelopori pusat seni reka yang menyatukan semua pereka dari pelbagai pusat dan jabatan di bawah satu bumbung untuk memainkan peranan dalam penjenamaan dan entiti universiti termasuk untuk peningkatan kualiti produk penyelidikan.