USM – COLUMBIA UNIVERSITY PANTAU PERKEMBANGAN CUACA NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Ogos 2015 – Pusat Kajian Kelestarian Global (CGSS) Universiti Sains Malaysia (USM) bersama-sama Columbia University New York akan terus memantau dan melaporkan data ramalan cuaca semasa kepada pihak-pihak yang terlibat dalam menghadapi kemungkinan berulangnya bencana banjir di negara ini.