SEMARAKKAN SEMANGAT PATRIOTISME SECARA BERTERUSAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 22 Ogos 2015 – Kedatangan bulan Ogos setiap tahun sebagai bulan kemerdekaan negara dalam memperkukuh jati diri bangsa dan semangat patriotisme perlu dilakukan secara berterusan. Apatah lagi semarak semangat rasa cinta kepada negara dalam sambutan ulang tahun kemerdekaan ke-58 pada tahun ini memberi petanda negara sudah dewasa yang seharusnya juga turut mematangkan pemikiran dan jiwa rakyatnya dalam menghayati erti kemerdekaan.