KOR SISPA LATIH DISIPLIN DAN YAKIN DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Ogos 2015 – Berpegang teguh kepada prinsip amanah, bertanggungjawab dan komited terhadap setiap tugasan yang diberi merupakan antara kunci utama kejayaan bagi salah seorang penerima Anugerah Pegawai Kadet SISPA Terbaik dari Universiti Sains Malaysia (USM), bersempena Majlis Pentauliahan & Perhimpunan Kor Siswa-Siswi Pertahanan Awam (Kor SISPA) Peringkat Kebangsaan Kali Ke-6 Tahun 2015, Siti Nurshafiqiah Khazini Mohd Rani.