KEMAHIRAN PERAWATAN PENTING DALAM DIRI SETIAP PERAWAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BERTAM, 22 Ogos 2015 - Perawat di Malaysia perlu meningkatkan kemahiran dalam bidang perawatan bagi membolehkan setiap daripada mereka tidak ketinggalan dalam menyusuri arus kemodenan bidang perubatan masa kini. Menurut Timbalan Pengarah Klinikal IPPT, Dr. Muhammad Yusri Musa, kemahiran perawatan dalam kalangan perawat amat penting bagi memastikan setiap pesakit yang dirawat mendapat perkhidmatan yang terbaik dan sempurna.