CERAMAH SENTUHAN QALBU DAPAT SAMBUTAN HANGAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 20 Ogos 2015 - Keluarga dan kerjaya merupakan perkara penting yang perlu dilihat lebih terperinci dalam konteks keagamaan serta kehidupan agar kita memperolehi kebahagiaan dan ketenangan yang terbaik. Demikian merupakan intipati program ceramah yang disampaikan oleh Ustaz Wan Akashah Wan Abdul Hamid dan Datuk Ustazah Siti Nor Bahyah Mahamood di Dewan Budaya Universiti Sains Malaysia (USM) kelmarin.