NRIC 2015 HASILKAN PENYELIDIK MUDA BANGGAKAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 Ogos 2015 - Novel Research and Innovation Competition 2015 (NRIC) pada kali ini menunjukkan peningkatan penyertaan apabila lebih banyak universiti dalam dan luar negara khususnya Thailand mengambil bahagian. Demikian kata Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman ketika menyampaikan ucapan di Majlis Penutupan dan Penyampaian Hadiah bagi para pemenang NRIC di Dewan Mutiara, Hotel Tabung Haji, Pulau Pinang malam tadi.