MAJIKAN DISERU SOKONG PENYUSUAN IBU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 19 Ogos 2015 - Minggu penyusuan susu ibu disambut pada bulan Ogos setiap tahun di seluruh dunia bertujuan mengiktiraf usaha gigih ibu-ibu dalam menjayakan penyusuan susu ibu. Sambutan ini juga adalah untuk mendidik dan mempromosi penyusuan ibu kepada ibu-ibu baharu yang melahirkan bayi.