JPA PUAS HATI PENGGUNAAN eGL DI HUSM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 18 Ogos 2015 - Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) berpuas hati dengan pengunaan Electronic Guarantee Letter (eGL) yang telah dilaksanakan Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM). Hal ini dinyatakan oleh Pengarah Bahagian Maklumat, Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) Mohd Danial Ma’alip ketika membuat lawatan ke HUSM hari ini.