JBPM PUAS HATI LAYANAN, KEMUDAHAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
NIBONG TEBAL, 20 Ogos 2015 – Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) berpuas hati dengan layanan dan kemudahan yang diberikan selama seminggu penganjuran Pertandingan Kawad Kecekapan Operasi Kebombaan Peringkat Kebangsaan Kali Ke-17 Tahun 2015. Menurut Pengarah, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM), Negeri Pulau Pinang, Tuan Haji Azmi Tamat, pihaknya sangat berpuas hati dan berterima kasih kepada pengurusan tertinggi Universiti Sains Malaysia (USM) kerana membenarkan mereka menjadikan USM sebagai lokasi koordinasi pertandingan.