INOR JALIN KOLABORASI BANGUN TEKNOLOGI MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 16 Ogos 2015 – Institut Penyelidikan dan Teknologi Nano Optoelektronik atau Institute of Nano Optoelectronics Research and Technology (INOR) yang ditubuhkan sejak 1 Januari 2015 menjalin kolaborasi dengan pelbagai pihak memajukan bidang penyelidikan optoelektronik untuk membangunkan teknologi masa hadapan.