iCMR DIGESA BINA KOLABORASI PENYELIDIKAN BERIMPAK TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Ogos 2015 – Persidangan 'International Conference On Multidisciplinary Research' (iCMR 2015) melakar sejarah apabila berjaya menghimpunkan lebih 180 perbentangan kertas kerja dari peserta pelbagai negara. Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Omar Osman berkata, persidangan kali ini berjaya menyatukan peserta dari pelbagai latar belakang penyelidikan berkongsi hasil penyelidikan masing-masing.