ICDSSI 2015 PLATFORM TERBAIK KUPAS ISU KETIDAKSAMAAN SOSIO-SPATIAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 19 Ogos 2015 - Sesebuah negara tidak boleh dianggap sebagai maju sepenuhnya sekiranya kemajuan dan pembangunan tidak diagihkan dengan adil kepada warganegara dari semua lapisan masyarakat terutamanya dalam aspek ruang sosial.