CHILDREN’S WISH SOCIETY PENUHI PERMINTAAN PESAKIT KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 18 Ogos 2015 – Sebuah pertubuhan Badan Bukan Kerajaan (NGO), ‘Children’s Wish Society Of Malaysia’ (CWS) berjaya memenuhi permintaan 7 orang pesakit kanak-kanak yang menghidap penyakit kanser dan dirawat di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) hari ini. Naib Presiden CWS, Teoh Teik Hoong berkata, persatuan itu ditubuhkan bertujuan untuk memenuhi impian pesakit kanak-kanak yang terpilih sebagai pendorong untuk mereka lebih bersemangat dalam menerima rawatan terhadap penyakit yang dihidapi.