Tulang: Penyokong Tubuh Manusia - Hapidin, Hermizi (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2017)
Buku ini memfokuskan secara terperinci mengenai tulang manusia merangkumi aspek penyakit dan kesihatan tulang.Perbicangan dimulai dengan pengenalan kepada anatomi tulang manusia serta proses pembentukan tulang di peringkat janin,bayi,kanak-kanak,remaja,dewasa dan warga emas.Maklumat tentang penyakit tulang dan jenis keabnormalan tulang turut dikupas secara saintifik.