USM LANCAR TABUNG PEMBINAAN DEWAN SERBAGUNA UNTUK ‘DISASTER PREPAREDNESS’ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
KUBANG KERIAN, 16 Ogos 2015 – Bahagian Hal Ehwal Pelajar dan Jaringan (BJIM) Kampus Kesihatan USM dengan kerjasama Pertubuhan Gabungan Bantuan Bencana NGO Malaysia (BBNGO) melancarkan Tabung Pembinaan Dewan Serbaguna untuk ‘Disaster Preparedness’ dengan mengumpul dana daripada orang ramai untuk disalurkan kepada mangsa banjir yang melanda Kelantan Disember 2014 lalu.