USM – PNU PERKUKUH KERJASAMA ASEAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
PULAU PINANG, 18 Ogos 2015 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Bahasa, Literasi dan Terjemahanan (PPBLT) terus mengorak langkah dalam memperkukuh jaringan kerjasama dalam kalangan negara ASEAN melalui penandatanganan memorandum kerjasama (MoA) dengan Princess of Naradhiwas University, (PNU) Thailand di sini, hari ini dengan pertukaran pelajar, usaha penyelidikan dan penerbitan.