SEIMBANG AKADEMIK DENGAN KO-KURIKULUM ASAS KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
JOHOR BAHRU, 17 Ogos 2015 – Kegembiraan terpahat di wajah 53 orang pelatih Kor Sukarelawan Polis (Suksis) Universiti Sains Malaysia (USM) di Majlis Perbarisan Tamat Latihan & Penyampaian Sijil Pelantikan Pegawai Kor Suksis IPTA kali ke-11 di Universiti Tun Hussein Onn (UTHM) kelmarin.