KETUA POLIS NEGARA TAULIAHKAN 53 PELATIH KOR SUKSIS USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2015)
BATU PAHAT, 16 Ogos 2015 - Seramai 53 orang pelatih Kor Sukarelawan Polis (SUKSIS) Universiti Sains Malaysia (USM) menamatkan latihan tahun ini dalam Majlis Perbarisan Tamat Latihan & Penyampaian Sijil Pelantikan Pegawai Kor Suksis IPTA ke-11 tahun 2015 di Universiti Tun Hussein Onn (UTHM) di sini hari ini.